english : svenska

 

aktiviteter:

 

SEGLA MED SKEPPARE

Pröva på att segla större båt tillsammans med en erfaren skeppare. Vi använder oss av Bavaria 50 fotare som tar max 12 personer per båt, vilket medför valmöjligheter: de som vill vara aktiva, hjälpa till och lära sig gör det och den som istället önskar sitta med en kaffekopp och blicka ut över horisonten gör det. Segling är en av de mest team-stärkande aktiviteter man kan tänka sig (alla är tillsammans på begränsad yta och jobbar under ”skarpt läge…) Variationerna i upplägg är många, men vi utgår alltid från era önskemål och syfte med seglingen.
Som exempel kan nämnas;
-Skärgårdssegling. Segla med en erfaren skeppare under ett par timmar, en heldag eller flera dagar med övernattning. Kanske kan transporten ut till Sandhamn bytas ut mot en härlig seglats med start i Stockholm, lunch ombord och kaffe i solen på fördäck?
-Regattasegling. Låt oss hjälpa er att arrangera ett regatta-evenemang. Antingen ni utmanar varandra inom företaget eller bjuder in, kanske konkurrenten, till en regatta lovar vi att spänningen ligger på topp. Antingen utgår vi från Sandhamn och seglar en bana ut mot Revengegrundet, för att nämna ett exempel, eller också kan regattaseglingen bli en inledning eller avslut av mötet ute på Sandhamn. Vi kan ta grupper upp till 150 personer.
-Konferenssegling. Förbered innehåll och diskussionsområden och dela ut ombord. Ni kommer se att samtalen tar fart ute i friska luften. Samlas kring lunch eller fika för att rapportera och sammanfatta. Varje båt tar 12 personer.